|
|
Recept Pompoenlasagne
Dit recept voor pompoenlasagne is geschikt voor 4 personen
Ingrediënten:
- 1 kilo pompoen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- Italiaanse kruiden
(diepvries)
- Olie
- 1 pak lasagne
- 300 gram jonge kaas
- Bieslook
- 1 bakje zure room
|
Bereidingswijze:
- Schil de pompoen, snijdt
deze plakjes en kook het in zout water in 5 - 10 minuten
gaar.
- Stamp het tot moes.
- Fruit de ui en de knoflook
in olie.
- Meng het door de
pompoenmoes.
- Meng ook de italiaanse
kruiden door de pompoenmoes.
- Kook de lasagne.
- Rasp of snijd de kaas.
- Smeer de ovenschaal in met
boter en vul het met een laag pompoenmengsel, een laag kaas,
een laag lasagne.
- Herhalen tot de pompoen op
is.
- De bovenste laag moet
lasagne zijn.
- Meng de bieslook en de zure
room.
- Bestrijk hiermee de bovenste
laag
- 30 - 45 Minuten in de oven
op 200 ° C
|
|
|
Recepten:
Pompoensoep
Arubaanse pompoen
Soep
Pompoensalade
Geroosterde pompoen
pitten
Gevulde
Pompoen
Pompoenlasagne
Pompoenpatat
Pompoenpudding
Pompoenjam
Pompoenbrood
Pompoenpannenkoeken
Pompoentaart
Pompoenmuffins
Pompoencake
Pompoenkoekjes
Kerstrecepten
|